пʼятницю, 31 травня 2013 р.

За ініціативи Голови Міжфракційного депутатського об’єднання «За збереження природного комплексу «Біличанський ліс» Кутового В.Г.


  4  рвня 2013 р. за ініціативи Голови Міжфракційного депутатського об’єднання «За збереження природного комплексу «Біличанський ліс» Кутового В.Г., напередодні Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, відбудеться засідання підкомітету з питань охорони і раціонального використання надр, тваринного та рослинного світу, охорони, раціонального використання та відтворення водних ресурсів, формування національної екологічної мережі, природних ландшафтів та об’єктів природно-заповідного фонду Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.



Основним питанням засідання стане обговорення перспектив збереження природного комплексу «Біличанський ліс», що займає територію близько 6,5 тисяч гектарів та є важливим екологічним чинником західного передмістя м. Києва і всієї області.

До участі у засіданні запрошені представники Міністерства екології та природних ресурсів, Адміністрації Президента України, Генеральної прокуратури, Київської міської та обласної державних адміністрацій та громадських організацій.

Засідання підкомітету відбудеться 4 червня 2013 р., за адресою вул. Шовковична 4, к. 306. з 14:30 до 16:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар